The LakeMat Pro Controls all Lake Weeds

LakeMat Pro kontrollerar alla Lake Weeds

 

Jag har några ganska otäcka sjöogräs hemma hos mig. De är tjocka, elaka och yucky. Jag slår vad om att mitt ogräs skulle ge dig ogräs för pengarna vilken dag som helst (såvida du inte bor i söder och har hydrilla, som är mästaren för "yucky" sjöogräs).

Jag flyttade nyligen en LakeMat Pro och tyckte att bilderna var slående nog att dela.

Det här är ett foto av vår sjöbotten efter att jag flyttade LakeMat och precis efter att min hund tappade sin gamla tennisboll från kajen. Som du kan se, förutom tennisbollen, finns det ingenting där. Det ser ut som månens yta utan kratrarna.

Den här bilden visar kanten på där LakeMaten satt. Du kan se hur botten normalt sett skulle se ut utan LakeMat; en tjock matta av otäckt sjöogräs.

Jag flyttade LakeMat i början av juni, bilden togs i slutet av juli. Sjöns ogräs skulle inte komma tillbaka förrän nästa år, förutom att de inte kommer tillbaka eftersom jag lägger ner ytterligare en LakeMat i höst.

...Och förresten, LakeMats slutar också med hydrilla.


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.