LakeMat Pro vs. MuckMat Pro. What’s the diff?

LakeMat Pro vs. MuckMat Pro. Vad är skillnaden?

Här är det enklaste sättet att säga det.

En LakeMat Pro är till för att bli av med sjöogräs. Bara. För. Ogräs.

En MuckMat Pro är avsedd för både muck och sjöogräs. Muck. Och. Ogräs.

MuckMat-proffs håller dig uppe i skit – LakeMat-proffs gör det inte.

Du kan gå på en LakeMat Pro, du kommer inte att skada den. Men att gå på en LakeMat Pro över smuts är som att gå på en halvfylld vattensäng medan du dricker... Inte för att jag skulle kunna något om att dricka på vattensängar... Jag tror att jag läst om det en gång...

Namn ger oss ledtrådar om vad saker gör.

Det bästa namnet på något är att kalla det vad det är. Till exempel är ett "dörrlås" en sak som låser en dörr. En "burköppnare" är en sak som öppnar burkar. "Tandborste" är ett bra namn för en sak som borstar tänder.

Apple döpte sin mobiltelefon till iPhone – inte iCamera, eller iText Thingy eller iGadget. De kallar det "iPhone", för det är mest en telefon... tror jag.

För flera år sedan startade jag en tidning som recenserade musik. Jag kallade den Musikrevy. Sedan skapade jag en countrytidning. County musik är unikt amerikansk. Jag kallade det American Country.


Du ser hur det här fungerar, eller hur?


Så, jag uppfann LakeMats för att bekämpa ogräs i sjön. "Lake Weed Control Mat" säger vad det är, men namnet var för långt. Jag funderade på "Lake Weed Mat", men det låter klumpig och förvirrande, (Är det en bordstablett gjord av lake weeds eller något?

Jag nöjde mig med min frus förslag. "De är mattor för sjöar, kalla dem bara LakeMats", sa hon, vilket nästan säger vad de gör - mattor som kontrollerar ogräs i sjön. Det var inte ett perfekt marknadsföringsnamn, men det var nära.


Jag döpte den till MuckMat, eftersom den är en "matta för muck. "

Sedan kom MuckMat, så människor som vi kommer inte att sjunka i våra smutsiga sjöar. Jag döpte den till MuckMat, eftersom den är en "matta för muck" och även ogräs. Ett år senare utvecklade vi ramsystemet vi använder nu. Vi kallade de nya designerna, LakeMat Pro och MuckMat Pro för att vi tyckte det lät coolt — fem år innan Apple tyckte att "iPhone 11 Pro" lät coolt. Se, vi var i framkant redan då.

Senare kom Boatlift Mats för att hindra båthissar från att sjunka. Och så mattor för dockor som heter DockMats - och mattor för att använda sand (på land) för att göra sandstränder som kallas SandMats.


Du ser verkligen hur det här fungerar, eller hur?

Ändå är den främsta frågan jag ställs: "Vad är skillnaden mellan LakeMats och MuckMats?"

Jag kanske borde ha jobbat hårdare med namnen.


Här är ett svar på vers, eftersom rim hjälper oss att komma ihåg saker.

Om du bara har fula ogräs — en LakeMat Pro är allt du behöver.

För ogräs och smuts har du tur - för MuckMat Pro kommer att hålla dig uppe.


I matematik

LakeMat Pro = 0 sjöogräs

MuckMat Pro = 0 lake weeds/0 muck


I fotbollsspråk

”MuckMat Pro pummar smuts och sjöogräs, tio–noll. "

“LakeMat Pro registrerar rena lakan mot sjöogräs hela säsongen. "


Svenskar har det perfekta ordet för Muck.

Svenska har inget exakt ord för smuts, men "mjuk sjöbotten" översätts: "mjuk sjöbotten," Talat högt , "mjuk" kombinerar "muck" och "yuck. ” Det uttalas ”Myuck!... Är det inte bara PERFEKT?!  


I Hillbilly-ease  (Mitt modersmål och stolt över det) 

Uttal är nyckeln för att förstå den här dialogrutan om LakeMat Pro. Så säg det högt.

U C N E sjöogräs?

Nej, gör inte C N E.

Vet du att du inte kan C N E sjöogräs?

Y?

Du kan inte C N E ogräs, 4 Jag fick en LakeMat Pro.

L I L B! U R ogräsfri!

S, I M — N U can B ogräsfri 2 — med en LakeMat Pro. *

(Hah! Jag undrar hur sökrobotarna kommer att tolka det?)


*Hillbilly-ease Översatt till engelska.

Ser du något ogräs i sjön?

Nej, ser inga.

Vet du varför du inte kan se något ogräs i sjön?

Varför?

Du kan inte se något ogräs, "fir" jag fick en LakeMat Pro.

Ja, det gör jag! Du är ogräsfri!

Ja, det är jag – Och du kan vara fri från ogräs också – med en LakeMat Pro. *


Tack för att du läste, jag hoppas att detta hjälper.

— Doug Fast


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.