Hold Up Your Dock with a MuckMat

Håll upp din docka med en MuckMat

 

Jag är i grunden lat. Och eftersom jag var lat i höstas när jag drog ut min docka, kollade jag inte för att se till att dockan inte satt fast på min MuckMat. Jag hakade precis på kajen med min lastbil och drog inte bara ut dockan, jag drog också ut MuckMaten också. I vår måste jag räta ut allt innan jag sätter in dockan.

Lyckligtvis överlevde MuckMat min fucklessness. Men det tar upp poängen att utan en MuckMat skulle jag inte ha en brygga - jag skulle ha en undervattensstrandpromenad. Sjöns botten är så mjuk i mitt bryggområde att det är omöjligt att sätta en brygga på den utan en MuckMat. Du kan trycka in en 10-fots stav i botten och aldrig träffa något fast.

Min docka är 4 fot bred och MuckMat är 12 fot bred, så jag ställer in dockan i mitten, vilket ger mig 4 fot på vardera sidan att gå på. Detta fungerar utmärkt, om du inte vadar vid kajen, glömmer vad du gör och kliver av MuckMat. Japp...

MuckMaten rymmer mer än min docka. Den senaste 4 juli hade vi åtta vänner över för att titta på fyrverkerier över sjön. Vi satt alla tio på kajen. Mellan vikten av dockan och oss alla låg det ungefär ett ton vikt som pressade ner MuckMat. Dock höll sig stadigt på MuckMat.

Om du har en grumlig sjöbotten fungerar MuckMat utmärkt för att hålla upp både dig och din brygga.

 


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.